Retraite

5 daagse retraite  - "Bewust worden van je innerlijke kracht!"


Woensdag 27/05/2020 tot woensdag 03/06/2020- er kunnen maximaal 8 personen mee !

Geef jezelf een uniek geschenk.


Tijdens deze 5 daagse retraite in Spanje (Murcia) is het de bedoeling om de rust in jezelf terug te vinden. Uit je hoofd, in je hart is een week  boordevol inspiratie waarbij relaxatie en workshops rond jouw eigen ik centraal staan. Hiermee zal je je bewustzijn vergroten en meer in jouw eigen kracht komen te staan.


De bedoeling is om tot jezelf te komen, inzichten te verwerven en vooral de dagelijkse sleur los te laten en alle onnodige zaken waarmee je in je hoofd zit. Natuurlijk is zorgen we ook voor een beetje vakantiegevoel. De uitstappen die gepland zijn zitten mee in de prijs.


Deze retraite is ideaal voor mensen die eens in een andere omgeving en energie willen herbronnen.


We verblijven in een villa (inlcusief zwembad en jacuzzi) waar je dagelijks voorzien wordt van gezond eten en drinken. 


Prijs per week & per persoon : € 999,00 exclusief vliegtuittickets (In deze prijs zit uw workshops, syllabus, ontbijt, middag- & avondmaal, water, koffie, thee & gezonde drankjes, vervoer van en naar de luchthaven in Spanje, 3 uitstappen, 1 massage en/of 1 sportcoach sessie.


Wens je mee te gaan, laat het zo snel mogelijk weten, de vliegtuigtickets zijn op dit moment nog goedkoop en beschikbaar. We vertrekken & landen vanuit Oostende - In Spanje landen we in Murcia (Corvera), dit is op 15' van de villa.Bij inschrijving ontvang ik van jou een voorschot van € 299,00. Na ontvangst van jouw voorschot is uw inschrijving pas definitief.


De vliegtuigtickets dien je zelf te reserveren. Na inschrijving zal ik jou de vluchtnummer doorgeven zodat we allemaal dezelfde vlucht kunnen nemen. Op de luchthaven zal vervoer voorzien zijn. De luchthaven ligt op +/- 10 minuten van het domein waar we naartoe gaan.


We komen aan op woensdag 27/05/2020 in de latere namiddag, de bedoeling is dat we even samen zitten om de weekplanning te overlopen en praktische afspraken te maken.


Op donderdag 28/05/2020 starten we met de eerste workshop en we eindigen op dinsdagavond want op woensdag 03/06/2020 keren we 's morgens terug huiswaarts.


Hieronder kan je het programma terugvinden.
Deze website bevat Cookies. Bij het bekijken van de website, accepteer je dit gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren